Plastsvejsning

Plastsvejsning til specifikke behov.


Se vores løsninger

Plastsvejsning

Plastsvejsning af høj kvalitet i flere årtier.

LiqTech Plastics har i flere årtier arbejdet med plastsvejsning af rørsystemer, tanke, kar, rør og fittings samt meget andet. Vi har stor erfaring inden for vand- og miljøbranchen samt den grafiske branche. Vi har i flere år leveret tanke og fittings til vandbehandlingssystemer med stor succes.

Hos LiqTech Plastics sætter vi en stor ære i at sætte os ind i din applikation for at levere det perfekte resultat for dig – vi står selvfølgelig klar med vejledning i valg af materialer og dimensioner, så du får det bedst mulige produkt til konkurrencedygtige priser. Vi har stor erfaring med svejsning i PP, PVC, PE samt mange andre – Kontakt os endeligt for at høre nærmere.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille – vi vant til komplicerede opgaver inden for svejsning og ser altid frem til en udfordring.

  • Stuksvejsning
  • Ekstrudersvejsning
  • Muffe-dorn svejsning
  • Spejlsvejsning
Kontakt LiqTech Plastics

Vi er med hele vejen - skræddersyet plastsvejsning

Fra forståelse af din applikation til færdigbehandlet plastprodukt.

LiqTech Plastics er en vejledende plastvirksomhed, der gerne vil sikre det bedst mulige produkt for dig og din virksomhed. Alle industrier har forskellige krav til materiale og produkt – derfor analyserer vi dybdegående de specifikke behov i de forskellige industrier. Vi har mange års erfaring med plastsvejsning med specifikt fokus på dine behov.

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med netop dit projekt, hvor vi vejlede gennem hele processen lige fra CAD-design til forslag om materialer og dimensioner.

Har du brug for mere information?

Kontakt os endelig, hvis du har brug for mere information omkring plastsvejsning eller andre forespørgsler.

Tak for din besked.

Vi står klar til at hjælpe dig!