Bukning & limning
af plast


Se vores løsninger

Bukning & limning af plast

Seks årtiers erfaring i plastindustrien.

Limning

LiqTech Plastics har flere års ekspertise i limning af forskellige plastmaterialer. Vores erfarne og kompetente medarbejdere har i flere år limet en bred vifte af plastmaterialer som PVC, PS, akryl samt flere andre. Limearbejdet udføres i høj kvalitet med stor styrke og boblefrit.

Vi gør en stor ting ud af at forberede os inden limning af plastproduktet, da det er det der forskellen ligger for et godt resultat. Derfor kan du altid være sikker på, at vi levere et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med den rette vejledning i forhold til, hvilke plastmaterialer der anbefales samt eventuelle andre processer for det bedst mulige produkt.  

Bukning

Bukkede plastkomponenter kan anvendes til forskellige ting og i mange forskellige industrier. Hos LiqTech Plastics er vi eksperter i vi både varme- og koldbukning af forskellige plastmaterialer. Vi har blandt andet stor erfaring for bukning af plast til værnemidler, afskærmninger, interiør (reoler og hylder) samt meget andet.

Vi bukker og limer f.eks. akryl, polycarbonat, PETG, PVC og mange andre. Ring endelig for videre information og vejledning.

Har du brug for mere information?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om bukning og limning hos LiqTech Plastics.

Tak for din besked.

Vi står klar til at hjælpe dig!