Corporate Counsel

LiqTech Holding A/S

Benshøj Industrivej 24, 9500 Hobro

As Soon As Possible

Har du erfaring med forhandling af kommercielle kontrakter og selskabsret i en global kontekst? Er du god til at formidle jura i et forståeligt sprog og ønsker du at være en del af en vækstorienteret virksomhed i rivende udvikling? Så er det dig, vi søger

Som Corporate counsel bliver du en del af LiqTechs overordnede stabsfunktioner med ansvar for det juridiske område. Arbejdsstedet kan være på vores kontor i enten Hobro eller Ballerup med fokus på at supportere forretningen på tværs af virksomhedens tre lokationer i Danmark og moderselskab i USA.


Den nye Corporate counsel får – med direkte reference til vores CFO - et selvstændigt ansvarsområde ”Legal” med fokus på både forretningsmæssig og juridisk rådgivning på tværs af organisationen, med involvering i både kommercielle kontrakter, investeringsbeslutninger og generelle selskabsretlige formål herunder IP-, kontrakt-, og konkurrenceret.

Den nye kandidat skal ligeledes arbejde målrettet på at optimere vilkår og betingelser for forretningen og samtidig dokumentere organisationens samlede juridiske setup med fokus på compliance og governance i tæt samarbejde med både ledelse og bestyrelse.

Idet LiqTech er børsnoteret på Nasdaq i New York og samtidig servicerer vores kunder på tværs af +30 lande vil opgaverne også indbefatte internationale forhold, og dermed en del engelsksprogede opgaver.

Opgaverne

Hovedformålet med stillingen som Corporate counsel er juridisk rådgivning og daglig forretningsmæssig sparring herunder eksponering til en bred portefølje af forskellige opgaver inden for blandt andet:


 • Selskabsretlige forhold, herunder ajourføring, fortolkning og vurdering af koncernens kontraktmasse
 • Udarbejdelse, gennemgang og forhandling af diverse forskellige aftale-/kontrakttyper, herunder ejendomslejekontrakter, salgs- og indkøbskontrakter, hemmeligholdelsesaftaler, forsknings- og udviklingsaftaler samt juridiske risikovurderinger
 • Juridisk rådgivning i relation til patent og ejendomsret (IPR)
 • Konkurrenceret, herunder opdatering af selskabets dokumenter og aftaler
 • Juridisk bistand på større projekter/projektsamarbejder
 • Håndtering af eksterne henvendelser af juridisk karakter blandt andet i forbindelse med reklamationer og tvister

Kandidaten:

Vi leder efter en Corporate Counsel der:


 • Har en relevant juridisk baggrund: cand.merc.jur., cand.jur eller anden juridisk uddannelse samt erfaring fra en lignende alsidig og selvstændig rolle
 • Har opdateret viden og indsigt indenfor selskabsret
 • Behersker engelsk (også juridisk engelsk) på forhandlingsniveau i både skrift og tale
 • Er vant til at arbejde selvstændigt, og kan prioritere tid og fokus effektivt
 • Vil trives i en rolle med mulighed for en spændende og alsidig hverdag, hvor du rådgiver interne og eksterne stakeholders om både juridiske og kontraktlige aspekter i forhold til udvikling, køb, finansiering og salg

Ansøg:

Såfremt du er er interesseret i stillingen, men har spørgsmål du søger afklaret, er du velkommen til at kontakte CFO, Simon Stadil på 31409128 eller VP HR, Rikke Holgersen Feld på 29260963.

Du søger stillingen ved at sende et motiveret CV til os. Vi ønsker at byde vores nye kollega velkommen snarest muligt, så vi indkalder løbende til ansættelsessamtale, og lukker stillingen når den rette kandidat er fundet.

LiqTech har i mere end to årtier udviklet og leveret højteknologiske løsninger indenfor udstødningsgas og vandrensning ved brug af revolutionerende keramiske siliciumkarbid (SiC) filtre og membraner. Herudover leverer vi ’engineered parts’ indenfor en række forskellige industrier og markeder.

LiqTech er børsnoteret på Nasdaq i New York og opererer med tre primære datterselskaber - LiqTech Operations Ballerup, LiqTech Operations Hobro og LiqTech Operations Risskov, samt har igangværende projekter i både Kina og Mellemøsten.